Μόλις στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης Το μήνυμα σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και θα εκτελεσθεί.

 

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής της παραγγελίας σας:

 

 

1. Αποστολή με Courrier.

2. Παραλαβή απο το καταστημά μας (Αφορά μόνο καταστηματα ECOVAPE).

3. Αποστολή με άλλο τρόπο που θα μας υποδείξετε εσείς.


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών κάτω των 29 ευρώ γίνονται με τελική χρέωση του πελάτη.

 

Για παραγγελίες που δίνονται προς εκτέλεση καθημερινές μέχρι τις 13:00 η αποστολή τους θα γίνεται την ίδια μέρα. Εαν η παραγγελία σας γίνει μετά τις 13:00 η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να μετατεθεί για την επόμενη ήμερα. Σε κάθε περίπτωση θα προσπαθούμε να διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας άμεσα. Εάν η παραγγελιά σας γίνει την Παρασκευή η παράδοση της θα γίνει την Δευτέρα, εκτως και εάν επιλέξετε παράδοση Σαββάτου (η παραγγελία θα πρέπει να έχει γίνει πριν τις 13:00 της Παρασκευής) όπου αυτό είναι δυνατόν. Παραγγελίες που γίνονται Σάββατο μέχρι τις 11:00 θα αποστέλλονται την ίδια ήμερα με παράδοση Δευτέρα.

 Για μεγάλες παραγγελιές θα πρέπει να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία σχετικά με τον χρόνο αποστολής & παράδοσης.

Για παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 29 ευρώ,δεν θα χρεώνεστε μεταφορικά. Η αποστολή θα γίνεται δωρεάν με την εκάστοτε συνεργαζόμενη Courrier.Το τέλος αντικαταβολής δεν περιλαμβάνεται στην δωρεάν αποστολή.

Απομακρυσμένες & δυσπρόσιτες περιοχές ανά την επικράτεια θα εξυπηρετούνται από τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ.

Στις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ δεν υπάρχουν απομακρυσμένοι και δυσπρόσιτοι προορισμοί, προσοχή όμως όπου δεν υπάρχει πράκτορας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ, εξυπηρετεί το πλησιέστερο ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ.

Μπορείτε να κερδίσετε χρόνο επιλέγοντας παραλαβή από το κατάστημά ταχυμεταφορών Ελτα η το ταχυδρομείο της περιοχής σας.

Παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα & παράδοση Σαββάτου γίνεται μόνο σε περιοχές που εξυπηρετούνται από πρακτορείο των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ.

 Αν συνεργάζεστε με κάποιον άλλο μεταφορέα, ενημερώστε μας κατά την παραγγελία και θα φροντίσουμε να γίνει η αποστολή σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 με 2  εργάσιμες ημέρες για την Αττική και 1 έως 3 εργάσιμες για χερσαίους προορισμούς και την νησιωτική Ελλάδα.

Ο μέσος χρόνος αποστολής για απομακρυσμένους & δυσπρόσιτους προορισμούς της επικράτειας είναι 2-5 εργάσιμες ήμερες.

 Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

 Αν το δέμα σας κατά την παράδοση έχει εμφανή σημάδια παραβίασης ή είναι χτυπημένο, παρακαλείστε να μην το παραλάβετε και να επικοινωνήσετε άμεσα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2121057095